Modele de custi suprapuse iepuri

Locul Ideal pentru o cusca de iepure este unul ferit de Soare, Dar Si protejat de frig in timpul iernii. Iepurii au nevoie de o Temperatura cuprinsa intre 14 si 24 de grade Celsius, iar locul in care sunt amplasate custile este foarte important pentru ca aceste conditii sa fie indeplinite. Custile de iepuri supraetajate sunt foarte des utilizate de de-Cultori. ELE ajuta la est spatiului, fara sa rapeasca DIN confortul animalelor. Custile supraetajate trebuie sa AIBA podele prevazuat cu Tavita pentru dejectii si este de preferat ca peretii dintre iepuri sa fie DIN matériau compact. Custile pentru mascul sau monta, Sant custi individuale, se monteaza tot PE 3 nivele si au urmatoarele dimensiuni:-Lungime: 100… Custile pentru iepuri trebuie sa fie prevazute cu hranitori si adapatori. Mancarea si recipientele pentru APA nu trebuie puse PE podeaua custii, pentru ca ele pot fi rasturnate si se pot murdari. Asadar, Solutia este ca adapatorile si hranitorile sa fie fixer pe unul dintre peretii custii, la o inaltime de CIRCA 10 cm de podea.

Cusca echipata cu hranitor de Lucerna, adapator si tavite pentru dejectii. Custile pot fi suprapuse pana la 4… Custi iepuri pentru rase mari si uriasi. (Cu 2 compartimente) Complet echipata, cu toate accesorile necesare (hranitor… Iepurii trebuie sa STEA in custi bine aerisite, de dimensiuni suficient de mari INCAT fiecare dintre EI sa AIBA Loc pentru a se misca, inclusiv pentru a Sari, cat si custi distinct pentru Pui si adulti. De asemenea, nu se vor ASEZA in aceleasi compartimente animale de Sex opus. En plus, este de preferat ca exemplarere mature de Sex masculin necastrate sa fie asezate in custi diferite pentru a se Evita eventualele Lupte pentru teritoriu. IATA si alte aspecte de luat in considerare: custile pentru iepuri pot fi de mai multe tipuri, dans functie de locul in care sunt amplasate, Dar Si de ASA Tale. Pentru Sanatatea animalelor, crescatorii trebuie sa le asigure un mediu curat si igienic.

Custile se curata périodique, iar pentru scurgerea reziduurilor o parte din podea, sau chiar intreaga podea, este realizata DIN PLASA si prevazuta cu o Tavita in care vor fi colectate dejectiile. In cazul in care podeaua este compacta, este nevoie de un strat gros de paie, ce va fi indepartat si improspatat ori de cate ori este nevoie. Custile multicompartimentate sunt prevazute cu un compartiment separat pentru odihna si hranire. In cazul in care cusca este multicompartimentata, este suficient ca doar peretele DIN FATA si USA sa fie realizate DIN plase de Sarma PE cadru de lemn. Crescătorii de iepuri expérimententați își construiesc Singuri cuștile ca să nu își pună în périol animalele în caz că materialele sau realizarea au fost proaste. Procesul în sine nu este foarte complexes și nici iepurii nu au nevoie de condiții speciale, având în de că CEI sălbatici se mulțumesc cu o vizuină. De aceea, Cu puțin ajutor, chiar și, cultorii începători vor fi nienne să confecționeze cu mâna Lor adăposturi pentru iepuri. Cotet iepuri modèle “Penthouse” produs Nou, din lemn EAN: 4250871226719 310 cm lungime 310 × 68 × 87… Daca esti interesat de cresterea iepurilor, VEI avea neaparata nevoie de niste custi corespunzatoare pentru EI. Constructia Lor nu necesita cunostinte ingineresti, INSA tot ai nevoie de cateva informatii légat de nevoile acestor animale, Dar si despre matérialele pe care le Poti utiliza.

Ti-am pregatit un articol DIN Care VEI invata cum sa construiesti custile pentru iepuri, de la A la Z. produs Nou importator Martin velo Spor Srl pret Fix, incluent TVA livrare prin réception-oriunde in Tara-30 Lei cotet… Daca intentionezi sa investesti intr-o cusca pentru rozatoare in care acestea sa se adaposteasca Numai pe vreme nefavorabila, sau pe timp de noapte, Probabil ca aceasta varianta oferita de Kerbl reprezinta o alegere Buna.